onsdag, juni 25, 2014

Vinn Eldbunden och Kedjor känns bara när du rör dig!


I veckorna två drar jag och Ylva Lee Lindell igång en tävling. Ett samarbete med och för våra böcker. Hennes bok Eldbunden är en personlig favorit så det är jättekul att vi kan samarbeta på det här sättet... :-)

På hennes Eldbunden sida lottas nu ut ett ex av hennes "Eldbunden" och i samma paket ingår också ett exemplar av min "Kedjor känns bara när du rör dig". Den tävlingen pågår till 4 juli.
Idag drar motsvarande tävling igång på min Kedjor känns bara när du rör dig-sida. ;-)

Så här gör ni
Gå in på  Kedjor känns bara när du rör dig-sida och Gilla tävlingen, Gilla sidan och Dela sidan OCH skriv en underbar (gärna rolig) kommentar om varför just du ska vinna detta fina bokpaket med dessa två härliga böcker att läsa i sommar. 
Tävlingen pågår i två veckor. Slutar alltså 9 JULI.
Lycka till !!!   :-)

Ylva Lee Lindell


Ylva Lee Lindell är 32 år och debuterade på Mörkersdottir förlag hösten 2013 med sin fantasyroman Eldbunden. Hon skriver ofta och gärna både långt och kort och har under året efter debuten skrivit både noveller och krönikor för bland annat Mål och medel (Livsmedelsarbetarnas facktidning). Hon har tidigare även skrivit pjäsmanus och korta historier till teaterscenen i Vimmerby där hon är bosatt. När hon inte skriver tillbringar hon mycket tid med sina två barn och på sin teaterscen Komedianterna. där både hon och resten av familjen är väldigt engagerad i olika projekt både på och bakom scen.

Eldbunden

Mindra är ingen vanlig tjej, faktum är att hon hela sitt liv känt sig ganska udda och bitvis ensam. När Mindra anländer tll St: Mikas internatskola en sen kväll med en tygväska som enda ägodel kunde livet inte kännas mörkare Hon blir mer och mer ensam och ser bara mörker vart hon än går. Tills den dagen hon möter Bastian. Bastian är allt hon saknat och allt hon vill ha. Men det är något som inte riktigt stämmer och innan hon vet ordet av kastas hon in i en värld befolkad av änglar, spöken och gammal ondska.

2 kommentarer:

strandskatan sa...

Rolig tävling, synd att det är bara för fejjans fans...
Hälsningar Halina

Eva Holmquist sa...

Hej Halina!
Du kan delta även om du inte är en fejanfan om du delar bloggens inlägg istället och skriver en motivering i en kommentar till det här inlägget så tar jag med ditt bidrag.
Hoppas det fungerar bättre...
Kram Eva