torsdag, mars 22, 2007

Tagen

Jag har blivit tagen av Cornelias CornerSå här är reglerna:
Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Därpå väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.Här kommer mina bidrag (det svåra var inte att hitta egendomliga saker om mig själv utan att välja vilka av dem jag skulle skriva… ;-) ):
1. Jag läser när jag går och jag varken hör eller ser när jag läser. En olycksalig kombination…
2. När jag lånar böcker på biblioteket får de ofta gå ner i magasinet för att hämta dem.
3. Jag kan fortfarande telefonnumret som en klasskamrat hade när jag gick i sexan trots att jag aldrig ringt honom.
4. Jag har en gång sagt om min sons sjukdom att det inte var så farligt. Det var den gången han hade en inflammerad blindtarm som brast och fastnade på bukhinnan. Den fick tas bort under en fyra timmars lång operation där även bakjouren fick kallas in. (Det var förresten vid samma tillfälle som sonen svarade på frågan om hur han mådde med ”ok”.)
5. Jag kan säga ”jag älskar dig” på svenska, engelska, franska, tyska, italienska, spanska, finska, ryska och arabiska. (på majoriteten av språken är det i stort sett det enda jag kan…)
6. Jag har en gång befunnit mig på en krog på en av bakgatorna vid Montmartre i Paris med två män som jag aldrig träffat tidigare och med en turkos drink framför mig (nej, jag drack inte av drinken).

Det var mina bekännelser, nu utmanar jag:
http://www.enbokblirtill.blogspot.com/
http://ridaiballerina.blogspot.com/
http://blogg.aftonbladet.se/7619
http://blogg.aftonbladet.se/2978/
http://spokskrivarn.blogspot.com/
http://govik.blogspot.com/

1 kommentar:

Linda G sa...

Sådär ja. Nu har jag avslöjat sex av mina mörkaste egendomligheter på min blogg. Det var kul -- tackar :-D