onsdag, april 11, 2012

Vinn ett signerat exemplar av Kedjor känns bara när du rör dig!

Nu har du chansen att vinna ett signerat exemplar av Kedjor känns bara när du rör dig!
Skriv om boken på din blogg, länka till min blogg (www.ettknytt.blogspot.com) och skriv en kommentar till det här inlägget senast 14 april.

Jag kommer att lotta ut ett exemplar 15 april när boken släpps bland er som deltagit.
Lycka till!   :-)

”Pellas fingrade på skruvhålen. Det var otroligt. Hela skeppet var fyllt med skruvhål. Allihop passade till skyltarna han hittat. Någon måste ha skruvat ner dem. Vad sjutton skruvade man ner skyltar för? Och vred. Han hade funnit skruvhål efter vred under varenda tavla. Han var helt säker på saken. Skeppet var inget heligt väsen och det fanns något utanför. ”
Som rådgivarens dotter har Lola alltid gjort vad alla förväntar sig. När hennes far bestämmer att hon ska gifta sig med skrivaren Tammas - trots att hon älskar Pellas - inser Lola att hon måste kämpa för det hon vill.

Berättelsen visar att makttörst och ovilja till förändring finns i alla kulturer. Hos oss, såväl som på rymdskepp som färdats i 350 år.

Kedjor känns bara när du rör dig är en science fiction för ungdomar i övre tonåren och unga vuxna. Det är den första delen i en planerad serie om rymdskeppet Diligentia.

Läs första kapitlet här.

Inga kommentarer: