fredag, juni 15, 2012

Novelltävling - Att leva sin dröm #levasindröm

Förra året var jag del av en jury för en novelltävling. Den hade i princip samma tema som Ann Ljungbergs novelltävling (alla regler hittar du här). Då skrev jag ingen novell, eftersom jag inte kunde delta i egenskap av jurymedlem. Den här gången ska jag nog försöka få till en novell... :-)

Information om tävlingen:
Skriv en novell på temat LEVA SIN DRÖM!
Förstapristagaren vinner skrivarkurs och boende i Las Palmas, samt ett resebidrag på 1500 kr. (värde 10000 kr) De 20 bästa bidragen vinner en plats i antologin “Leva sin Dröm” som kommer ut i december och författarna får möjlighet att köpa 10 böcker var till tryckpris + frakt (= julklapparna räddade)!
Tillägg: Vinnaren av första pris får också sin novell utgiven som e-novell av Hoi Förlag.
Temat för novelltävlingen är alltså att leva sin dröm. Novellerna kan vara självbiografiska eller helt påhittade. Lev ut dina fantasier eller låt en karaktär leva ut. Huvudsaken är att det är berättelser som spritter av livsglädje och inspiration. Max 10000 ord.
Tävlingsinstruktioner:
1. Berätta för omvärlden om tävlingen! Blogga, facebooka, twittra, youtuba – eller något annat som syns – den här länken. (det blir ett FINT bonuspris för alla som har kreativa sätt att sprida tävlingen – även om du inte skickar in någon novell.
Låt mig veta vad du gjort för att sprida informationen -senast 1 augusti. (bidrag som inte delat informationen hamnar tyvärr utom tävlan) Använd gärna hashtag #levasindröm i sociala medier
2. Skicka ditt bidrag till novelltävlingen senast 15 augusti till novell@annljungberg.se – i PDF, rtf eller Word-format

Ska du delta?

Inga kommentarer: