torsdag, september 06, 2012

Snart dags för nästa nummer Bokerinytt!


Nu är det snart dags för nästa nummer av Bokerinytt!

E-tidningen Bokerinytt produceras ideellt av ett gäng eldsjälar med ett brinnande intresse för böcker, skrivande och bokbranschen. Vi är författare, bloggare och/eller driver egna företag med bokrelaterade tjänster. Du får tidningen genom att bli medlem i Bokeri.se. Att bli medlem kostar inget!

- Bli medlem genom att skicka ett mail till: medlem@bokeri.se - Vill du avsluta ditt medlemskap? Skicka ett mail till ejmedlem@bokeri.se

Nästa nummer är planerad att komma ut 15 september. Om du vill få tidningen direkt i mailboxen ska du se till att bli medlem innan dess. Du hittar alla tidigare nummer här.

Jag är med i redaktionen och är dessutom reporter. Den  här gången står jag bakom två artiklar och det finns väldigt många andra intressanta artiklar med så passa på att bli medlem innan 15 september...    :-)

Har du läst något nummer av Bokerinytt? Vad tyckte du om det?


2 kommentarer:

birgitta sa...

Visst, det är en kanontidning. Har fått ett par nummer, men tror att jag ramlat bort ur listan. Vad gör jag - hör av mig igen?

Eva Holmquist sa...

Hej Birgitta!
Kul att du gillar den! :-)
Ja, gör det så att du säkert får nästa nummer (skicka ett mail till: medlem@bokeri.se ifall du glömt). Sedan kan den av misstag hamna i din skräppostmapp så kolla där om den inte dyker upp.
/Eva