tisdag, december 25, 2012

Andra världar 22-24 mars i Mullsjö

Nu är det klart att jag kommer att delta i Andra världar i Mullsjö 22-24 mars! :-)

Som Anna skriver på hemsidan:
Häng med till Andra Världar 2013 och var med på ett riktigt bokparty där du kan träffa likasinnade eller upptäcka nya genrer med ytterligare andra världar i. Det här är ett fantastiskt tillfälle att återse gamla vänner, kanske träffa internetbekanta irl för en gångs skull eller helt enkelt möta en massa nya bokvänner att bara umgås med, diskutera böcker eller bilda bokcirklar med.

Det finns visserligen inget färdigt program ännu, men ambitionerna är höga. Här ska också finnas möjlighet att vara med på olika aktiviteter eller seminarier, kanske höra en föreläsning du definitvt aldrig skulle få i ett vanligt klassrum. Om du dessutom själv bär på författardrömmar (eller inte visste att du gjorde det) kan du lära känna skrivarvänner och prata om ditt skrivande med mer erfarna personer.

Andra Världar 2013 ger dig också ett utmärkt tillfälle att upptäcka nya (favorit?)författare. Ett femtiotal mer eller mindre kända författare kommer att finnas på plats med sina böcker och därutöver erbjuds ännu fler titlar. Ta chansen att prata med författarna om deras väg till färdig bok, om egenutgivning eller hur det gick till när de fick förlagskontrakt. Fråga ut dem ordentligt om allt det där du alltid undrat! Eller passa på att göra en undersökning om hur olika författare ser på till exempel det där med inspiration.


Det är ett antal författare som redan nu är klara för deltagande. Däribland jag... ;-)

Mer information om Andra världar kommer du att hitta löpande på hemsidan.

Jag tror att det blir ett tillfälle som du inte vill missa.

Ses vi där?

Inga kommentarer: