lördag, februari 23, 2013

Yoga relax

Idag var jag på yoga relax. Låter avkopplande, eller hur?

Hmm, inte riktigt med sanningen överensstämmande... ;-)

Jag kunde konstatera att jag:

  • är stel
  • är muskelsvag
  • har dålig balans
  • är inget vidare på att andas
Och allt det fick jag jobba med i en och samma träning (har dålig kondition också, men det hjälpte inte yogan mot... ;-) ). Det var med andra ord ansträngande och oerhört nyttigt. Kändes bra i kroppen efteråt också... :-)

Det finns så mycket jag vill göra att det lätt blir träningen som blir eftersatt, men för att ha energin till att skriva behöver jag sköta om kroppen också. Det blir till att påminna sig om det. Om och om igen...

Tränar du något? Isåfall vad?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tränar core på pilatesboll (lunchgympapass på jobbet), passar på att simma medan barnen är på simskola/simträning och så rider jag. Sjunger i jobbkören (även det lunchaktivitet) vilket är en härlig energikick. Tror även stenhårt på vardagsmotion: ta trapporna istället för hissen, ställer bilen på parkeringsplatsen längst bort istället för så nära som möjligt, välja att cykla eller gå då det är möjligt istället för att ta bilen etc.

// Madde

Anna-Karin sa...

Jag tränar yoga till och från. Först tränade jag fem-sex år ganska regelbundet på Friskis & Svettis. Sedan har jag tränat själv hemma, ibland en liten stund varje dag. Jag mår så gott när jag tränar yoga regelbundet. Man blir både stark, smidig, avstressad och sover gott av att träna yoga, tycker jag.

Och så promenerar jag med min hund varje dag.

Ha en bra dag! /Anna-Karin

Eva Holmquist sa...

Oh, vad aktiva ni är Madde och Anna-Karin... :-)
Själv försöker jag både få till vardagsmotionen, friskis och svettis (främst dans fuego) och nu yoga, men det faller lätt när jag känner mig stressad. Trots att jag vet att jag mår så mycket bättre när jag fåt till träningen.
KRam Eva