måndag, september 08, 2008

Vakuum

Har just skickat in Kedjor till ett antal förlag så där är det bara att vänta. Magiker är förstamanus klart så det ska dels ligga till sig så jag kan se på det med nya ögon och dels ska sonen få läsa det. Så nu befinner jag mig lite i ett vakuum då jag inte riktigt vet vad jag ska bita tag i härnäst. Jag har i och för sig påbörjat en ungdomsroman till som var specialarbetet i skapande svenska kursen, men för tillfället är jag inte sugen. Jag tror jag skulle vilja skriva något annat än en ungdomsroman, men vet inte vad. Hmm... får fundera.

3 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Åh vad spännande det låter att skicka grejer till olika förlag. Hoppas att det går vägen och att de tar in den. Har du testat Vulkan.se? Hoppas du får en härlig tisdag. Kram Linda

Cornelias Cottage sa...

Håller tummarna!

Ponnymamman sa...

Tack!
Känns skönt att ni håller tummarna. Kedjor har jag inte lagt upp på vulkan.se utan jag försöker först på traditionella förlag så jag kan få hjälp med marknadsföringen. En reva i tyget har jag däremot lagt upp på vulkan.se. Det är svårt att nå ut till läsarna så än så länge är det inte så många som köpt den.
Kram Eva