lördag, april 03, 2010

Göteborgsresa

Har varit i Göteborg i veckan med jobbet. Hann med att träffa M också, vilket var kul. Det är massa år sedan vi träffades. Med familj och jobb och att vi bor i olika städer blir det tyvärr inte så ofta som jag skulle vilja. Ändå känns det som igår så fort vi träffas.

2 kommentarer:

Madde-mamman sa...

:-D

När jag kom hem läste jag hela din novellsamling på Kapitel 1. Fick en del kopplingar till "Kedjor känns bara när du rör dig" och en del kopplingar mellan novellerna också för den delen.

Personligen tyckte jag att det blev lite, ja, vad ska jag säga, enahanda med noveller som var så snarlika varandra men ändå inte hängde ihop, det blev varken noveller eller en roman.

Men du skriver på ett sätt som passar mig, kunde inte sluta förrän alla novellerna var lästa, ändå var H på mig flera gånger och sa åt mig att gå och lägga mig. Så varje novell för sig var mycket läsvärda. Följde även En reva i tyget när du bloggade den, så snart har jag nog ett eget ex.

Så för att passa mig bör nog en novellsamling ha lite mer unika noveller, men jag är ju bara en....

Ponnymamman sa...

Ja, du har nog rätt. Vissa av novellerna är dessutom skrivna utfrån samma inledande frågeställning, t.ex. Framtidsresan, Arvet efter Pellas och Kedjor känns bara när du rör dig och även novellerna kring Paradiset. Jag var en smula tveksam om man kan ha alla novellerna som hör ihop i samma novellsamling...
Jag får se lite vilka kommentarer jag får så får jag göra ett nytt försök. :-)
Tack för att du läste och tack för senast! :-)
Kram Eva