måndag, januari 24, 2011

Inspiration Award


Fick det här priset från Desirée som själv är en jättestor inspirationskälla, se http://desireefredlund.blogspot.com/. Motiveringen till priset var en medsyster som också kämpar på med sina texter - utan att ge upp! Kolla in hennes blogg, nu senast med intervju av Kalla Kulor.

Jag skickar den vidare till Johanna, se http://enbokblirtill.blogspot.com/, som var ledare för den kurs i Skriva noveller som fick mig att börja skriva på allvar och senare lektör för min spänningsroman En reva i tyget. Hon får priset för sin inspirerande blogg och för det arbete hon gör med att inspirera andra författare.

Jag skickar det också vidare till Cool like plastic, se http://havsdjupens-sal.blogspot.com/, för att hon bjuder på sina erfarenheter på ett mycket inspirerande sätt.

Det tredje priset går till En författares dagliga dos av ångest, se http://spokskrivarn.blogspot.com/, som även om den är Probably not the best blog in the world ändå en plats för inspiration och idéer.

Sprid det vidare... ;-)

2 kommentarer:

Cool like Plastic sa...

Men vad roligt, vilken ära, tack så mycket! Jag blir jätteglad, har aldrig fått något sådant här pris förut! :-D Tack för de fina orden!

Ghosthand sa...

Men oj, tack så hemskt mycket! Jag är supersmickrad, har heller aldrig fått något sådant här pris innan ... *bockar och niger*