torsdag, oktober 06, 2011

Recension: Wild ride

Wild ride är en kul bok att läsa. Den innehåller romantik, spänning och action och är tredje gemensamma boken av Jennifer Crusie och Bob Mayer där den första var Don´t look down och den andre Agnes and the hitman. Wild ride var bra, men deras tidigare böcker är bättre. Det tog längre tid att komma in i historien. Troligen därför att i stort sett alla karaktärer introduceras väldigt tidigt medan de i tidigare böckerna har introducerats gradvis. Ändå rekommenderar jag den (i alla fall om du inte har något emot en historia som innefattar demoner... ;-) ).

I de tidigare böckerna har de också haft två POVs (point of view, berättare), men då har det varit den kvinnliga respektive den manliga parten i den romantiska tråden. Den här gången var det fortfarande två POVs (en man och en kvinna), men de var inte romantiskt involverade med varandra. Det hade (av skäl som jag nog inte ska avslöja) funkat att välja POV utifrån mannen och kvinnan som är romantiskt involverade och det fungerade bra att låta MAB (kvinna) och Ethan (man) vara POV i vilket fall.

Som i alla deras böcker är det högt tempo hela berättelsen igenom och som sagt var de är kul att läsa så jag rekommenderar den om du vill ha något snabbt och roligt att läsa... :-)

Inga kommentarer: