tisdag, augusti 28, 2012

Du kan vinna Halva min Måne på bokmässanAnna Granström är född 1980, utbildad inom offentlig rätt och bosatt i Stockholm. Halva min Måne är hennes debut och hon började skriva på den 2003 då hon precis hade flyttat hem från Puerto Rico. Boken började som dagboksanteckningar, men utvecklades sedan till en roman.

Genre: Roman för unga vuxna (+18)

Ida faller handlöst för Karibien. Och för Luis såklart, puertoricanen med de glittrande ögonen, en fjäder i hatten och alldeles för stor kostym. Hon flyttar till den lilla ön Puerto Rico och gifter sig, men där i gettot med ett hänglås på dörren och kackerlackor som närmaste grannar känner hon varken soplukten eller ser de förfallna husen.

Att Luis dricker för mycket blundar hon för. När hans festande övergår i missbruk och tyngre droger blir det allt svårare att fortsätta blunda, men hon klamrar sig fast vid honom och inser att det inte bara är han som är beroende.

Provläs boken

Halva min måne är en av böckerna du kan vinna i Egenutgivarnas monter på bokmässan. Övriga kommer att presenteras löpande här på bloggen.

Ses vi på bokmässan? :-)

2 kommentarer:

Anna Granström sa...

Roligt att läsa! :)

Eva Holmquist sa...

Din bok verkar spännande Anna! :-)
/Eva