onsdag, augusti 08, 2012

Snart är e-boken klar!

Jobbar intensivt med att få e-boken av "Kedjor känns bara när du rör dig" klar i tid för publiceringen nästa vecka. Nu börjar det se riktigt bra ut. Senaste vändan var det bara en liten sak som skulle fixas och eftersom jag fått en ny version idag hoppas jag på att den är precis så som jag vill ha den... :-)

Det känns jättekul att kunna erbjuda boken i det här formatet också. Jag tror inte att pappersboken kommer att försvinna, men jag tror att vi mer och mer kommer att läsa böcker i olika format. Det är en fördel då att varje läsare själv kan bestämma om de vill läsa boken som pocket eller på sin mobil eller på sin dator. Nu när jag korrekturläst så många gånger börjar jag också vänja mig att läsa på mobilen. Det finns flera böcker som jag skulle vilja läsa som enbart erbjuds som e-böcker så jag kanske tar och testar en av dem.

Läser du e-böcker? Tror du att antalet som läser e-böcker kommer att öka eller vara konstant? Vilket föredrar du?

4 kommentarer:

Hanna Lans sa...

E-böcker kommer att komma till Sverige inom snar framtid, helt klart! Ska bli spännande att se hur min blir i detta för mig främmande format. :)

Eva Holmquist sa...

Den blir säkert bra (fast det krävs mer korrekturläsning än vad man kan tro... ;-) )

Susanne Ahlenius sa...

Det är absolut ett format att räkna med. I USA börjar det bli väldigt stort och jag vet i England ökar det också. Vi brukar vara några år efter i Sverige :) med nya saker men det är helt klart en "trend" som kommer hålla i sig.

Lycka till!

Eva Holmquist sa...

Tack Susanne! :-)