onsdag, september 12, 2012

Du kan vinna Förverkliga din bokdröm på bokmässan

Förverkliga din bokdröm - en handbok för dig som vill ge ut på eget förlag är skriven av Kristina Svensson och Joanna Björkqvist och har release 27 september.

Kristina Svensson är utbildad biokemist och vetenskapskommunikatör. I december 2010 debuterade Kristina med Jakten på den perfekta puben. I nästa bokprojekt med titeln Strövtåg runt Antibes är det istället franska Rivieran som är i fokus. Kristina är också en av initiativtagarna och grundarna till föreningen Egenutgivarna – för oss som ger ut böcker.
Joanna Björkqvist är utbildad journalist vid Göteborgs universitet och där har hon även läst litteraturvetenskap under ett års tid. Hon har arbetat som nyhetsreporter på Sveriges Television i flera år och är idag verksam som frilansjournalist. I december 2011 kom debutboken Nära dig, som är en roman om livet, döden och den eviga kärleken – framför allt till sitt barn. Joanna är också en av initiativtagarna och grundarna till föreningen Egenutgivarna – för oss som ger ut böcker.
Genre: Handbok
Förverkliga din bokdröm blandar inspirerande berättelser med handfasta råd om allt från kärnläsare till releasefest. Begrepp som ISBN, pliktexemplar och inlaga förklaras på ett enkelt och överskådligt sätt. Boken ger också exempel på vanliga upplagor och berättar vad som är skillnaden mellan a-pris och f-pris.
Författarna Joanna Björkqvist och Kristina Svensson delar med stor entusiasm med sig av sina och 25 kollegors erfarenheter av att ge ut böcker. Allt för att också du ska kunna gå från en spirande tanke till en färdig bok. Utan att göra deras misstag längs vägen.
Provläs boken

Förverkliga din bokdröm är en av böckerna du kan vinna i Egenutgivarnas monter på bokmässan. Övriga kommer att presenteras löpande här på bloggen.

Ses vi på bokmässan? :-)

Inga kommentarer: