onsdag, september 05, 2012

Du kan vinna Ljusets barn på bokmässanEva Lager är en fyrbarnsmamma bosatt i Luleå som är uppväxt i en stor syskonskara. De som försökt tyda hennes hands linjer säger att "fantasilinjen" är oändlig och hon tror att det stämmer. Hon är kreativ, nyfiken och nästan alltid positiv. Egenskaper som kommit väl till pass under hennes livsresa.
En certifierad livscoach som just nu drömmer om att bli författare och föredragshållare på heltid. 

Genre: Biografi, men även tänkt som studielitteratur.

Boken "Ljusets barn - en resa mot självständighet" handlar om Evas livsresa tillsammans med sina två "funktionsbegåvade" flickor. En resa som gått via skam & skuld, förnekelse, ilska till en känsla av att vara utvald. En ständigt pågående kamp mot fördomar och företeelser. Allt för att hjälpa hennes döttrar bli flygfärdiga och den bästa versionen av sig själva.

I boken bjuder hon på sig själv med förhoppningen att även andra i samma situation ska våga. Hon tror att tystnaden är vår fiende. Hon vill genom boken så tankefrön som hjälper andra förstå, släppa skammen och skulden, samt börja fokusera på de funktionshindrades förmågor istället för begränsningar.

Provläs boken

Ljusets barn  är en av böckerna du kan vinna i Egenutgivarnas monter på bokmässan. Övriga kommer att presenteras löpande här på bloggen.

Ses vi på bokmässan? :-)

Inga kommentarer: