söndag, november 25, 2012

Recension Kråkprinsessan


Kråkprinsessan är ytterligare en bok som jag fick med mig hem från bokmässan.   :-)

Jag har älskat tre män. Tobias var den förste. Han gav mig Gud. Den andra, Christer, gav mig kärlek. Och ett barn han aldrig ville veta av. Den tredje mannen heter Bengt. Han kom med döden.

Mitt intresse väcktes omedelbart av bokens inledande ord och jag blev väldigt nyfiken på fortsättningen. Den visade sig också uppfylla mina förväntningar. Det är en spännande bok där du bit för bit får ledtrådar så att du kan pussla ihop vad som hänt Solbritt och varför hon befinner sig där hon är. Jag är personligen väldigt förtjust i böcker som inte ger hela svaret på en gång så det här var en bok i min smak.   :-)

Boken är lättläst med ett mycket bra språk. Karaktärerna gestaltas träffande. Den är också mycket spännande och var svår att lägga ifrån sig. Det är första delen av en serie så jag är nyfiken på de efterföljande delarna. Kort sagt en mycket bra bok som jag verkligen rekommenderar!   :-)

Du kan bl.a. hitta boken på bokus och adlibris.

Författarens blogg

1 kommentar:

Joanna Björkqvist sa...

Jag håller verkligen med dig, Eva! Jag kunde inte sluta tänka på Sobritt när jag läst klart. Hon kröp under skinnet på mig... En riktigt, riktigt bra bok!

Jag har läst alla böcker i denna löst sammanhållna serie och gillar alla!