lördag, november 24, 2012

Baksidestext för Förlora för att vinna

Funderar som bäst på baksidestext för Förlora för att vinna.

Sophie är forskare, men har aldrig lyckats förstå människorna runt henne. Ändå blir hon skickad till planeten Vailao som diplomat - Ett uppdrag som hon inte har några förutsättningar att klara av. Efter sex månader på planeten är hon frustrerad över att samtalen inte ger något. Allt är inte som invånarna berättat för henne och hon dras in i den konflikt som härjar på planeten samtidigt som hon försöker hantera de missförstånd som uppstår. Var hör hon egentligen hemma? På Jorden eller på Vailao?
 
Blir du intresserad av ovanstående beskrivning?

4 kommentarer:

Kim M. Kimselius sa...

Sophie är forskare, men har aldrig lyckats förstå människorna runt henne. Ändå blir hon skickad till planeten Vailao som diplomat - Ett uppdrag som hon inte har några förutsättningar att klara av. Efter sex månader på planeten är hon frustrerad över att samtalen inte ger något. "Allt är inte som invånarna berättat för henne och" hon dras in i den konflikt som härjar på planeten, samtidigt som hon försöker hantera de missförstånd som uppstår.
Nu har jag tyckt till om baksidestexten. Den fångade mig direkt. Däremot känns orden inom citationstecken fel... Kan inte greppa dem riktigt. Har lagt till ett kommatecken och tagit bort de sista raderna, eftersom de inte tillförde texten något.
Ja, det är mina funderar över din baksidestext. Låter som en mycket spännande bok, som jag ser fram emot att läsa!
Lycka till!
Kram Kim

Eva Holmquist sa...

Tack Kim! :-)
Kram Eva

Gittan sa...

Gillar din baksidestext, men svenskaläraren vaknar i mig: Mitt förslag är 1. Byt ut versalen efter tankestrecket "- ett uppdrag" till gemen. 2. Uttrycket "på planeten" kommer två meningar i rad, kan du skriva "där" i den andra? Kram! Gittan

Eva Holmquist sa...

Tack Gittan! Det har du helt rätt i. :-)
Det gick visst lite för snabbt...
Kram Eva