måndag, september 09, 2013

Första gången i radio

Idag var radiointervjun...:-)

Det var spännande att för första gången befinna sig i en radiostudio. Gabriella gjorde det hela dessutom trivsamt. Vi hade tillräckligt med tid innan så jag hann få en känsla för hur det hela skulle fungera och vad vi skulle prata om. Eftersom vi dessutom pratade om skrivande, mina böcker och förlaget, ämnen som ligger mig varmt om hjärtat, var det lätt att svara på frågorna. Sen om det blev något intressant att lyssna på får nog du som lyssnar avgöra... ;-)

45 minuter verkar vara ett intressant radioprogram så jag kommer nog att lyssna på övriga avsnitt också... :-)
Det är upplagt med en trevlig pratstund med författare, bokbloggare med avbrott för musik. Eftersom det dessutom läggs upp på nätet så jag kan lyssna när jag har möjlighet så kan det bli av också... :-)

Har du lyssnat på 45 minuter?

2 kommentarer:

Astrid Ahlberg sa...

Det var lite knepigt att lämna kommentar, fick högerklicka och välja att öppna i ny flik.
Låter ju intressant om man nu hittar det. Finns det någon länk till radioprogrammet? Antagligen på Gabriellas blogg, har inte kollat där ännu.

Eva Holmquist sa...

Hej Astrid!
Nu har jag lagt upp radioprogrammet (det fanns inte uppe när jag skrev förra inlägget). Konstigt att det var så knepigt att lämna kommentarer. Jag brukar bara klicka så ser jag kommentarerna och kan lämna en ny.
Kram Eva