söndag, september 15, 2013

Hästar på vift som e-bok

Hästar på vift är min första bok och den kom ut på ett litet förlag 2006. Den har varit slut på förlaget ett bra tag så de enda exemplaren är de som jag har kvar. Av den anledningen bestämde jag mig i somras för att ge ut den som e-bok. Nu har den kommit! :-) Du kan få tag på den hos Novellisten, hos biblioteken (länken går till Jönköpings biblioteks e-bok utlåning) och adlibris (samt övriga ställen som tar e-böcker från elib).

En spännande bok för dig som älskar hästar.
”Ett brakande hördes från sidan. Def vände på huvudet. Uppifrån en smal stig, från sidan, styrde en mountainbike i full fart. Den kom rakt ut framför Titania, som skrämt for åt sidan. Sen hände allting slag i slag. Pojken välte med cykeln rakt ner i diket på andra sidan stigen. Titania satte iväg med ett språng. Jennifer tappade båda stigbyglarna och gled ner på sidan av hästen medan hon krampaktigt höll sig i manen och tyglarna.”
 
Lars Rask på BTJ sa följande om boken: ”Författaren älskar hästar och vet hur de kan bete sig. Hon berättar om dem på ett enkelt och lättflytande språk, som gör hennes lilla hästberättelse tillgänglig för barn med liten läsvana.”
 
J recenserar skrev: ”Det är en bra berättelse och Evalyckas med sitt språk att snabbt dra in läsaren i dramatiken. Detta skulle kunna bli en hel serie om flickan Def.”

3 kommentarer:

Astrid Ahlberg sa...

Vilken bra idé! E-böcker kommer ju alltmer och det är så tråkigt när böcker tar slut på förlaget. :)

Eva Holmquist sa...

Ja, det är bra att e-bok alternativet finns... :-)

Hästkörning.se sa...

Mycket intressanta synpunkter. Har själv funderat en hel del i liknande banor på sistone. Kolla gärna in min blogg vid tillfälle förresten. Jag kommer garanterat att skriva en eller fler artiklar som anknyter till ämnet inom en snar framtid.