torsdag, oktober 10, 2013

Fantastisk litterär after work!


Igår hade vi den litterära after worken hos Hasse på sjökanten där författartrion (d.v.s. jag, Anna Vintersvärd och Malin Eriksson) avslöjade skrivhemligheter. Det blev en riktigt trevlig kväll med mycket bokprat och många nya bekantskaper... :-)

Vi började kvällen med att äta after work mat tillsammans och prata skrivande. Därefter tog jag, Malin och Anna vid och berättade om hela skrivprocessen från att få idéer till att få till de sista delarana för att det ska bli en bok med exempel från vårt egna författarskap. Efter det hade vi en livlig frågestund. Jag trodde att den skulle vara fem-tio minuter, men den blev på en hel halvtimma för vi fick så många frågor. Vi avslutade med mer mingel innan det var dags att lämna Hasse på sjökanten.

Vi har fått jättemånga kommentarer om hur trevlig och inspirerande kvällen var. Sen är det väldigt många som inte hade möjlighet att komma som undrar om vi inte ska göra det igen. Det var en fantastik kväll så jag är definitivt sugen på att göra det igen, men med en annan vinkel på vad vi pratar om... :-)

Har du varit på någon litterär after work? I så fall vad tyckte du om det? Vilka ämnen skulle du vara intresserad av att höra om?

2 kommentarer:

Astrid Ahlberg sa...

Låter ju trevligt! Kanske nåt att ta efter... Har aldrig själv varit på något liknande.

Eva Holmquist sa...

Ja, det var väldigt trevligt så gör det... :-)
Kram