torsdag, mars 27, 2014

Skrivarweekend och lite annat

I helgen var jag på skrivarweekend hos min första och bästa skrivarkompis Desirée... :-)

Det är hon som skrivit om den härliga My och jag hade trott att det skulle bli fokus på bok 2 i serien för Desirée under helgen, men det ett novellfokus för både mig och Desirée. Jag fick hjälp med synpunkter på den novell som jag efter helgen skickat iväg till Framtidsnovellen och hann också redigera den. Desirée skrev en helt ny novell till samma tävling som jag hann läsa och kommentera. Den blev både redigerad och inskickad till tävlingen innan vi skildes åt. Sedan tog jag tag i Fienden från mörkret som jag skrev i samband med NaNoWriMo 2011 och påbörjade redigeringen inför att provläsare ska få läsa den. En fruktbar helg m.a.o. och vi hann också med promenader i det vackra skånska landskapet och god mat i Desirées mysiga hus. En bra helg med andra ord.

Annars har jag varit frånvarande här på bloggen med semestrar, magsjuka, mycket på jobbet och annat. Jag har en uppsjö med recensioner av olika böcker som jag ska skriva och också länkar till recensioner som andra skrivit om mina böcker. Samtidigt är det mycket som jag vill skriva så det blir nog även fortsättningsvis lite lägre frekvens på blogginläggen. Med andra ord jag kommer inte att få till ett inlägg per dag, men förhoppningsvis ett par i veckan i alla fall...

Hur ofta skulle du vilja att det kom blogginlägg här på sidan?

2 kommentarer:

Thor-Björn Gustafsson sa...

Verkar som du har fullt upp, kul att läsa om hur du bygger upp ditt skrivande. Kommer in och kollar vad som händer, Ha det.
www.tobbeguss.se

Tobbe

Eva Holmquist sa...

Tack Tobbe! :-)