söndag, maj 25, 2014

Bohusläningens bokblogg rekommenderar Det är inte så lätt som du tror


Nu har Bohusläningens bokblogg recenserat Det är inte så lätt som du tror. Du hittar recensionen här. Det är extra kul för Anna (en av dem som driver bokbloggen) recenserade Kedjor känns bara när du rör dig när den kom ut. Den recensionen hittar du här.

Hon skriver bland annat:
"Jag rekommenderar verkligen Evas samtliga böcker. De är både spännande, nyttiga och lämnar avtryck. Jag gillar böcker med budskap, och det har alla hennes. Bra ungdomslitteratur!"

Jättekul! :-)

Du kan få tag på Det är inte så lätt som du tror på flera olika sätt:
• Beställa den hos din lokala bokhandlare (den finns hos vissa bokhandlare, men det är än så länge ganska få som hunnit ta in den) • Beställa den via adlibris http://www.adlibris.com/se/bok/det-ar-inte-sa-latt-som-du-tror-9789198013955 • Beställa den via bokus http://www.bokus.com/bok/9789198013955/det-ar-inte-sa-latt-som-du-tror/ • Beställa via förlaget. Då mailar du order@ordspiran.se och anger namn och adress. Köper du den direkt från förlaget kostar boken 130 kronor inkl frakt. • Eftersom den är så nyutkommen finns den bara på ett fåtal bibliotek, men du kan föreslå för ditt bibliotek att de ska köpa in den.

Den finns också som e-bok via de vanligaste e-bok distributörerna.

Inga kommentarer: