onsdag, januari 12, 2011

Mål för NaNoWriMo berättelsen

Skriver på kring NaNoWriMo berättelsen och har nu kommit upp i drygt 70 000 ord. Bedömer att den i ett första utkast kommer att vara c:a 100 000 ord. Nu har jag gett mig sjutton på att få första utkastet färdigt i januari så jag satt ett mål att skriva minst 1500 ord per dag. Sedan ska den få vila ett tag.

Har fortfarande ingen titel för boken, men skrev ihop en kort beskrivning till NaNoWriMo sidan.
Sophie har blivit skickad till Vailao som diplomat trots att hon inte har några diplomatiska färdigheter. Efter en tvekande start har samtalen kommit igång mellan Sophie och Raolal som är hennes kontaktperson. Sophie inser efter ett tag att allt inte är som invånarna berättat för henne och hon dras in i den konflikt so...m härjar på planeten samtidigt som hon försöker hantera de missförstånd som uppstår.

Någon som har idé om lämplig titel... :-)

Misstänker att titeln blir tydlig först efter första genomläsningen av första utkastet.

2 kommentarer:

Cool like Plastic sa...

Imponerande att du fortfarande skriver på boken! Jag gjorde paus ett par dagar in i december och har inte kommit igång än, tänkte komma igång nu i kväll, men gör mest annat... 50 000 ord gör ju ingen hel bok... men det är massivt redigeringsarbete som behövs... tar emot lite.

Kanske en passande titel skulle vara något med "diplomat" i sig?

Ponnymamman sa...

Jag gjorde paus över julhelgerna, men har lyckats komma igång igen. Var trögt de första dagarna efter uppehållet (måste minnas det nästa gång jag frestas att göra ett uppehåll), men sedan släppte det. Jag har inte påbörjat någon redigering ännu utan skriver på tills slutet av berättelsen. Sedan ska jag läsa igenom hela boken för att se vart jag vill komma med den och vad som måste justeras.
Tack för tipset! :-)