lördag, mars 19, 2011

Drakhornet som podcast

Oskar Källner har släppt sin bok Drakhornet som gratis podcast, se http://debutantbloggen.wordpress.com/2011/03/14/ar-jag-forst-i-sverige/. Det är vanligt i USA, men ännu så länge inte så vanligt i Sverige. Som jag tidigare sagt gillar jag podcast skarpt och laddade därför ner och prenumerade på Drakhornet så fort jag såg att han lagt ut den.

Det är en mycket välskriven ungdomsfantasy som utspelar sig i Kilsbergen tidigt 1800-tal. Än så länge har jag provlyssnat på de två första kapitlena och de är spännande med högt tempo. Oskar avslöjar lagom små bitar av bakgrundshistorien löpande och jag ser verkligen fram mot nästa kapitel. Om ni känner någon som gillar ungdomsfantasy skulle jag definitivt köpa boken till dem. Det är den värd! :-)

2 kommentarer:

My Myself and I sa...

Kikar in och önskar dig en härlig söndag!

Oskar sa...

Hej! Vad kul att du gillar podcasten. :-) Det är en del pill att spela in och klippa ihop, men det är också väldigt roligt.

Jag vill bara tipsa om att det kommer att bli en liten försläppskampanj. Egentligen släpps ju Drakhornet först den 1:a april, på adlibris och de andra internetbokhandlarna. Men boken kommer att finnas tillgänglig, till lite rabatterat pris, under en vecka innan releasen på förlagets hemsida. fafnerforlag.se

Bara så du vet. :-)
Ha de gott!
/Oskar Källner