lördag, mars 24, 2012

En av föreläsarna på Bokeris nätverksträff för egenutgivare

Nu är det bestämt. Jag kommer att vara en av föreläsarna på Bokeris nätverksträff för egenutgivare 28 april. :-)
Det ska bli spännande!

Nätverksträffen är en inspirationsträff för dig som redan har gett ut eller funderar på att ge ut din bok i egen regi. Vill du veta mer om hur det går till att trycka en bok? Nu har du chansen att lyssna på en föreläsning om tryckprocessen med Wolfgang Schmeing och passa på att knyta kontakter med andra egenutgivare! Värdar för träffen är Helena och Peter Dahlstrand som driver Duo Dito Förlag och Bokeri.se.

PROGRAM
• Wolfgang Schmeing är tryckare sedan många år och arbetar med hela produktionskedjan från ”penna till bok”: www.minbok.nu. Han föreläser om vad som behövs rent tekniskt för att omvandla ditt manus till färdiga tryckfiler. Deras tryckeri har följt med i tiden och kan erbjuda både offset- och digitaltryck, samt print-on-demand med distribution mot Bokrondellen. Passa på att ladda upp med alla frågor du har kring tryckprocessen!

• Alla deltagarna får chans att kort presentera sina projekt medan vi fikar.

• Desirée Fredlund är en av de som varit med och startat upp den nya föreningen Egenutgivare: www.egenutgivarna.se. Hon berättar om föreningen och sin egen erfarenhet som författande egenutgivare.

• Helena och Peter Dahlstrand berättar om sina erfarenheter av bokförläggning och presenterar den utgivningassistans som erbjuds via Bokeri Förlag (www.bokeri.se).

• Eva Holmquist är aktuell med boken ”Kedjor känns bara när du rör dig” (release den 15/4 – Grattis Eva!) och hon berättar om sin bok, sitt nystartade förlag, varför hon valt att ge ut boken i egen regi och hur hon gått tillväga.

Mer information hittar du hos Bokeri.


Inga kommentarer: