måndag, juli 30, 2012

Mycket läsande - mindre skrivande

Den senaste tiden har det varit mycket läsande. I förra veckan läste jag ut fem av Kelley Armstrongs böcker och idag var jag på biblioteket och lånade sju böcker. Fyra Kelley Armstrong och tre böcker av en ny författare (också urban fantasy). I normala fall brukar jag bara ligga på 1-2 böcker per vecka i genomsnitt.

Däremot har det blivit mindre skrivande de senaste veckorna. Efter att ha slutfört första utkastet av Det är inte så lätt som du tror och skickat iväg Jag är visst normal till provläsare försöker jag intala mig att det är en välbehövlig paus, men jag är inte helt övertygad om att jag tror på det själv. Jag har noveller som jag vill skriva och som helst ska vara klara innan augusti månads slut så jag kan skicka iväg dem till Fantastiknovelltävlingen eller Catahyas antologi.

Läser du mer under semestern än i vanliga fall?

2 kommentarer:

Madde-mamman sa...

Min ambition är att försöka läsa under semestern, för det är då jag känner att jag kan ta mig tid. Resten av året har jag svårt att prioritera läsandet då jag inte kan läsa i sängen innan jag somnar (H blir störd) och vi har ingen annan bra läsplats i huset (saknar en bra läslampa). I år har det dock blivit lite skralt med läsandet, har bara hunnit med en bok, Trollkarlens elefant av Kate DiCamillo, en bok jag lånade på biblioteket för att har för högläsning/godnattsaga till pojkarna, men de var inte så intresserade så för att få reda på hur historien slutade och hur författaren skulle få ihop alla trådar på slutet fick jag läsa den själv.

Eva Holmquist sa...

Var den bra? :-)