söndag, juli 08, 2012

Tävling till bokmässan och provläsare

Nu börjar det falla på plats vilka böcker ni kommer att vinna i vår monter i samband med bokmässan... :-)
Det ser väldigt bra ut. Många vinster varje dag och väldigt intressanta böcker som ni kan vinna. Flera av dem har jag läst själv och tyckt riktigt mycket om. När allt är klart kommer jag att presentera en lista här på bloggen med alla böckerna. Jättekul! :-)

En annan otroligt rolig sak är alla svar på provläsare till Jag är visst normal. De som läst tidigare versioner är ju färgade av dem så nu när jag påbörjat slutredigeringen ville jag ha feedbck från helt färska läsare. Jag gick ut med ett upprop igår och fick på rekordkort tid från väldigt många. Det slutade med att fem personer kommer att få provläsa boken och tycka till. Resten av de som ville har jag tyvärr fått säga nej till. De kan få chansen vid ett annat tillfälle... :-)
Det var många fler som var intresserade än vad jag förväntat mig. Fantastiskt kul! :-)

4 kommentarer:

Edgrenskan sa...

Är jag en av dem som får läsa???

Eva Holmquist sa...

Har du anmält ditt intresse? Jag tror inte att jag fått in ditt namn så nej tyvärr inte. Det kan kanske bli nästa gång.

Edgrenskan sa...

Jag har anmält mitt intresse via din mail, telia-mailen.
Jaha, det var synd.

Eva Holmquist sa...

De fem som får chansen svarade väldigt snabbt och jag valde att ta de som först svarade. Kommer att behöva provläsare till andra böcker ganska snart så nästa omgång kommer jag att göra så att jag först kollar med de som ville den här gången och inte fick plats.

Jag har inte fått fitt mail. Skicka gärna ett till för då kan jag skicka frågan direkt till dig. Min mailadress kan vara lurig för om du skriver holmquist med v så kommer det inte till mig, men du får inte heller något felmeddelande (misstänker att någon annan har den mailadressen)