måndag, augusti 20, 2012

Du kan vinna Revolt på bokmässanLisa Rodebrand är bosatt på Öland och arbetar sedan tio år tillbaka på Skatteverket. Just nu är hon tjänstledig och går en kurs i Förlags- och bokmarknadskunskap på Lunds universitet. Under tiden är hon inneboende hos sin syster i Malmö. Fritiden spenderar Lisa gärna i soffhörnan med en katt i knäet och en god bok. Hon har alltid tyckt om att läsa och skriva och gillar framför allt spännande äventyr. 

Genre: Boken “Revolt” är en ungdomsbok med inriktning science fiction / fantasy. Boken vänder sig till samma målgrupp som "Hungerspelen".

André och hans vän Christian lever i en framtid där klykonerna har makten. Tillsammans har pojkarna gjort uppror mot förtryckarna, men deras kamp för frihet är långt ifrån över. Nu är de på vandring mot en stad vid kusten, där mannen som dödade Andrés far befinner sig.

Under vandringen störtar ett rymdskepp i skogen och ut ur vraket kommer Caroline. Hon är från Kolonin, en rymdstation där ingen känner till att klykonerna förslavat jordborna. Hennes mål är att avslöja sanningen och hämta hjälp, men först måste hon skaffa bevis.

Den kraschade rymdfarkosten lockar klykonerna till platsen. Ungdomarna tvingas att fly för sina liv, men de får hjälp från oväntat håll…


Provläs boken

Revolt är en av böckerna du kan vinna i Egenutgivarnas monter på bokmässan. Övriga kommer att presenteras löpande här på bloggen.

Ses vi på bokmässan? :-)
Inga kommentarer: