söndag, september 09, 2012

Du kan vinna Boosta ditt företag med en bok på bokmässanEvakarin Wallin brinner för att hjälpa egna företagare att gilla marknadsföring och sälj. Hon menar att alla kan hitta sitt eget sätt att göra det på. Ett sätt som känns genuint och äkta och som de kan stå för. Ett sätt kan vara att skapa produkter utifrån sin kompetens. En bok är ett exempel på det. Hon är aktuell just nu med boken ”Boosta ditt företag med en bok” där hon vill inspirera dig som företagare att få ner din kunskap på pränt.

”Har du skrivit en bok får du automatiskt en högre status som företagare, andra människor ser din kompetens och du når och kan hjälpa fler människor”, säger Evakarin.

Genre: Fackbok företagare

Boosta ditt företag med en bok vänder sig till dig som är egen företagare, eller vill bli det. Du är väldigt bra på ett eller flera områden och du vill berätta det för andra. Du vet att om de får tillgång till din kunskap och din erfarenhet så kommer deras liv att bli bättre, roligare och mer trivsamt. Boosta ditt företag med en bok är en introduktion till bokskrivarkonsten. Förhoppningsvis kommer den att inspirera dig till att vilja skriva din bok och ge dig förståelsen för varför du ska skriva den nu och inte sen.

Provläs boken

Boosta ditt företag med en bok är en av böckerna du kan vinna i Egenutgivarnas monter på bokmässan. Övriga kommer att presenteras löpande här på bloggen.

Ses vi på bokmässan? :-)

Inga kommentarer: