måndag, mars 11, 2013

Redigering av Jag är visst normal

Har påbörjar redigeringen av Jag är visst normal (iallafall i huvudet... ;-) )

Nu sist hade jag fyra provläsare som kommit in med kommentarer. Tre tyckte väldigt mycket om berättelsen medan den fjärde inte var lika förtjust. Alla hade kommentarer som kan göra boken ännu bättre. Så nu gäller det att gå igenom alla synpunkter och bestämma vad och hur jag ska ändra. Bland annat är det en bifigur som är relativt tyst som en av läsarna i början uppfattade som annorlunda än vad han är. Jag måste därför få fram hur han är trots att han inte är speciellt verbal. Jag måste alltså använda kroppsspråket för att förmedla det. En annan sak som jag inte lyckats få fram är syftet med omprogrammeringsanläggningen (ja, det finns en sån i berättelsen... ;-) ). Det är alltid spännande att ta itu med en ny redigeringsrunda... :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är lite spännande det där med att bara se en titel. När jag varken ser omslag eller har en baksidestext att relatera till blir titeln flerdimensionell på ett annat sätt. Vem är det som "säger" det och på vilket sätt?
Lite förolämpat av en kaxig tonåring eller lite förundrat med en aha-känsla av någon som trott sig vara ensam men finner fler likasinnade?
Lockar till läsning gör det i alla fall!
// Madde

Eva Holmquist sa...

Spännande att höra Madde... :-)
I det här fallet är det en tonåring som säger det i protest
Kul att det lockar till läsning! :-)
Kram Eva