lördag, juli 20, 2013

Affronts antologi Maskinblod kommer ut 14 augusti!


Affronts antologi Maskinblod kommer ut 14 augusti!   :-)

Jättekul att ett förlag  satsar på en antologi med science fiction noveller! Ännu roligare att en av mina noveller är med...   ;-)

Förlaget skriver om antologin:
Svensk science fiction och fantastik är starkare än på länge – det anser Affront och släpper antologin Maskinblod för att bevisa det. Maskinblod innehåller 17 noveller från några av Sveriges främsta fantastikförfattare. De flesta av novellerna är nya – några är exklusiva och specialskrivna för Maskinblod, andra är prisvinnande verk som kunnat läsas online; några är skrivna av redan etablerade och populära författare, andra är skrivna av lovande nya talanger. Boken innehåller även, för att visa på den fina historia som svensk science fiction och fantastik har, ett par äldre verk från tiden kring förra sekelskiftet.
Information
Titel: Maskinblod
Utgivningsdatum: 2013-08-14
ISBN: 978-91-980505-8-5
Format/sidor: Pocket, 200 sidor
Författare: Oskar Källner, Susanne Samuelsson, Patrik Centerwall, AR Yngve, Love Kölle, Julius Regis, Bill Persson, Anna Blixt, Eva Holmquist, Lars Östling, Börje Crona, Saga Torstensson, Helena Nyblom, Peter Öberg, Robin Karlsson, Pia Lindestrand, KG Johansson
Redaktör: Peter Öberg

Gillar du science fiction? Brukar du läsa noveller? Vilka författare är isåfall dina favoriter?

Inga kommentarer: