fredag, april 29, 2011

Efterfrågas feedback på min twitterberättelse

Som ni säkert sett har jag påbörjat en twitterberättelse som ni får tweet efter tweet om ni följer mig på twitter. Det är något av ett experiment och därför vill jag väldigt gärna ha feedback.

Varför hag jag då valt att skriva på det här sättet?
Att skriva handlar mycket om att lyckas suga in läsaren i berättelsen så du inte vill lägga den ifrån dig utan tänker bara ett kapitel till ända tills den är slut. För att åstadkomma det måste du skapa spänning, men också gestalta vad som händer för annars blir det inte intressant. Berättelsen jag valt att skriva som twitter är en lite absurd berättelse som är kul att skriva (och förhoppningsvis att läsa). Nu när jag skriver den på twitter gäller det att varje tweet driver beättelsen framåt ett steg samtidigt som den håller spänningen vid liv. Det här måste jag åstadkomma med få ord. Det gäller alltså att få en ekonomi i skrivandet. inte helt lätt... ;-)

Min förhoppning är att berättelsen ska var kul och givande att läsa. samtidigt är det ett experiment, eftersom jag aldrig skrivit i så små snuttar. Jag tar därför gärna emot synpunkter.

Så nu när vi kommit en bit på väg...
Vad tycker ni om Jag vill inte rädda världen?
Fungerar det att få en berättelse i så här små doser?
Vad tycker ni om takten jag publicerar berättelsen i?
Jag har valt att lägga upp det som kommit ut av berättelsen här på en sida på min blogg. Är det bra eller helt onödigt?
Jag är jättetacksam även för alla andra synpunkter ni kan tänkas ha... :-)

Inga kommentarer: